Gigabyte GA-E2500N (mITX) (GA-E2500N)

 • Azonosító: #494314
 • Model: GA-E2500N
 • Frissítve: 40 perce

Gigabyte

36 hónap GIGABYTE gyártói garancia

13 210 Ft

(10 401 Ft + ÁFA)

ELÉRHETŐ

Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor:

Személyes átvétel

1196 Budapest, Ady Endre út 97-99.

2019.12.16-án
hétfőn 16:00 után

Házhoz szállítással

Utalással: +990 Ft, Utánvéttel: +1 290 Ft

2019.12.17-én
kedden

GLS Ponton

Utalással: +980 Ft, Utánvéttel: +1 250 Ft

2019.12.19-én
csütörtökön
FormátumMini-ITX
Processzor típusAMD
Integrált processzorAMD E1-2500
Processzor foglalatAMD FT3
Chip készletSoC (System on Chip)
Memória típusaDDR3
Memória foglalatok száma2 db
Max. memória mérete32 GB
Belső SATA csatlakozók2x SATA 3
Belső USB csatlakozók2x USB 2.0
PCI csatlakozók1x PCI
Hátlapi USB csatlakozók
 • 4x USB 2.0
 • 2x USB 3.0
Hátlapi Videó csatlakozók
 • 1x VGA (D-Sub)
 • 1x HDMI
Hátlapi LAN csatlakozók1x RJ-45 LAN
Egyéb hátlapi csatlakozók
 • 1x PS/2
 • 1x Párhuzamos Port
 • 1x Soros Port
 • 3x Audio Jack
Integrált Audió7.1
Videókártya típusaIntegrált AMD GPU
Videókártya foglalatIntegrált VGA
Súly (bruttó)350 g

A GIGABYTE E2500N Mini-ITX alaplap egy teljesen integrált PC-s alap, amelyet az AMD Duplamagos E1-Sorozatú APU-ja hajt, integrált Radeon™ HD 8240 grafikus vezérlővel (DX11.1). A kompakt, kisméretű PC-s rendszerekhez tervezett GIGABYTE E2500N kiválóan helytáll kritikus környezetekben és extrém hatékony szórakoztató/információs kioszkokban is. A kapcsolódási lehetőségek között digitális és analóg kijelzővel is használható a lap HDMI-n vagy D-Subon keresztül, sőt, a HDMI kimenet natív 4K-felbontást is támogat.

AMD E1-2500 APU Radeon™ HD 8240 Grafikus vezérlővel

Az AMD E1-2500 APU with Radeon™ HD 8240 Duplamagos processzor egy komplett rendszerchip (SoC) az AMD-től, amely egyesíti a CPU-t, a grafikus egységet és a memóriavezérlőt egyetlen tokban. A 28 nm-es gyártástechnológiára építkezve az AMD E1-2500 az asztali processzorok közül a legkisebb tokozást használja alacsony hőtermeléssel és 15 W TDP-vel. Az AMD E1-2500 APU kiváló teljesítményt és kompatibilitást nyújt, beleértve a DX11.1-es játékot a Radeon™ HD 8240 grafikus vezérlővel, amelyben dedikált, hardveres videodekóder is található a zökkenőmentes HD videolejátszás érdekében.

USB 3.1 Gen1 Portok az alaplapon

A szupergyors átviteli sebesség akár 5 Gb/s is lehet. Ezzel a felhasználók tízszeres javulást tapasztalhatnak meg a korábbi USB 2.0-hoz képest. Emellett az USB 2.0 kompatibilitás továbbra is adott, hogy korábbi USB 2.0 eszközeinket is használhassuk.

Lecsapódó pára ellen védett üvegszálas PCB

Nincs károsabb a számítógép élettartamára nézve, mint a nedvesség, és a világ szinte minden táján akadnak olyan időszakok az év során, amikor különösen magas a levegő nedvességtartalma. A GIGABYTE alaplapokat úgy tervezték, hogy a magas páratartalom soha ne jelentsen problémát. A lapok egy újfajta Üvegszövetes PCB-technológiával készülnek, amely visszaszorítja a párás és nedves körülmények által okozott nedvességet. Az Üvegszövet PCB technológia új alapanyagot és gyártási eljárást használ, amellyel csökkenti a szálak közötti teret, így sokkal nehezebb a nedvesség bejutása az anyagba a hagyományos alaplapi NYÁK-lapokhoz viszonyítva. Ez sokkal jobb védelmet nyújt a rövidzárlat ellen és a rendszer magas páratartalom mellett is stabilan és megbízhatóan üzemeltethető.

Magas hőmérséklet ellen védett MOSFET-dizájn

A GIGABYTE alaplapok alacsony RDS(on) MOSFET-eket használnak, amelyek csökkentik az energiaveszteséget a felesleges hőelvezetés révén. Mindez kézzelfogható energiamegtakarítást jelent, amely mind a végfelhasználók, mind a környezet számára előnyös anélkül, hogy a rendszer teljesítményét befolyásolná.

Magasszintű ESD-védelem az Ethernet & USB Portokon

A GIGABYTE alaplapok új szintre emelik a rendszervédelmet, és fejlett elektrosztatikus kisülés-elleni védelmet (ESD) nyújtanak mind az Ethernet LAN, mind az USB portok számára. Ezek a csatlakozások a legérzékenyebbek az ESD tekintetében. A dedikált védelmi szűrők használatával a LAN és az USB portok nagy elektrosztatikus kisüléseknek tudnak ellenállni, védve a rendszert az elektromos túlfeszültségektől és még a közvetlen villámcsapásoktól is.

Túláram-elleni védelem

A GIGABYTE Anti-Surge IC-kkel is védi az alaplapot a túlfeszültségek ellen.

GIGABYTE Egyedi DualBIOS™ (UEFI) Dizájn

A GIGABYTE Ultra Durable™ alaplapok tartalmazzák a GIGABYTE DualBIOS™-t, a GIGABYTE kizárólagos technológiáját, amely megvédi a lap egyik legfontosabb összetevőjét, a BIOS-t. A GIGABYTE DualBIOS™ azt jelenti, hogy az alaplapnak egyaránt van egy "Main BIOS" és egy "Backup BIOS" chipje, ezzel védi a felhasználókat a BIOS meghibásodásától, amit okozhat vírus, hardverhiba, helytelen OC beállítások vagy frissítés közbeni váratlan áramkimaradás.

Ultra HD támogatás

A 4K-felbontás a következő technológiai mérföldkő a nagyfelbontású tartalomszolgáltatásban, a vízszintes tengelyen körülbelül 4 000 képpontot használva a mai standard HD képpontsűrűség több mint négyszerese. A GIGABYTE alaplapok natív 4K-támogatást nyújtanak az integrált AMD Radeon® Graphics GPU segítségével, HDMI-n keresztül.

HDMI™ - Az új generációs multimédia csatlakozás

A HDMI™ egy nagyfelbontású multimédiás interfész, amely akár 5Gb/s-es sávszélességen videót és 8 csatornás, kiváló minőségű hangot továbbít egyetlen kábelen keresztül. A HDMI™ a kiváló, tömörítetlen digitális videó és audio továbbítására képes, és akár 1080p-s digitális tartalmak legbiztonságosabb megjelenítését is biztosítja anélkül, hogy az analóg interfészeknél közismert és a digitális-analóg konverzióhoz kapcsolódó minőségi veszteségek lennének. Ezenkívül a HDMI™ kompatibilis a HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) technológiával, amely lehetővé teszi Blu-ray/HD DVD és egyéb védett médiatartalmak lejátszását.

Írjon véleményt a(z) Gigabyte GA-E2500N (mITX) (GA-E2500N) termékről!

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X