A felújítási munkálatok csúszása miatt a személyes átvétel lehetősége egyenlőre nem lehetséges, amint elérhető lesz újra, azt oldalunkon is látni fogják. Megértésüket köszönjük!

Hálózat, biztonságtechnikai eszköz vásárlás

1932

Hálózat, vagy biztonságtechnikai eszköz vásárlás esetén az RBX.hu a megoldás! IP kamera, videórögzítő, NAS, Router, Switch, UPS vásárlás kedvező áron egyszerűn, akár on-ine vásárlási lehetőséggel!

Betöltés... Kérjük várjon!

Router, switch, vagy más hálózati eszköz vásárlás érdekli?

Az RBX kínálatában több száz hálózati eszközt talál, otthoni, vagy akár vállalati hálózat létrehozásához. Router, switch, NAS, AP, bridge, repeater, powerline és minden, ami hálózatépítéshez kellhet. Alacsony áron, gyors házhozszállítással és akár on-line fizetési lehetőséggel!

IP Kamera, videórögzítő, vagy egyéb biztonságtechnikai eszközt vásárolna?

Kínálatunkban egészen biztosan megtalálja azokat a biztonságtechnikai eszközöket, amelyekre szüksége van otthona, vagy irodája védelmének biztosításához! IP kamera, videórögzítő, riasztó eszközök, szén-monoxid és egyéb érzékelők, kedvező áron, akár on-line fizetési lehetőséggel!

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X