Dec. 31-i rendeléseket Január 3-án kezdjük el feldolgozni igy a házhozszállítás is legkorábban Január 3-án indul. Megértésüket köszönjük! Boldog Új Évet kívánunk!

NAS-Storage

40

Hálózati adattároló (NAS) vásárlás, hatalmas választékban kedvezményes árakon! Vásároljon hálózati adattárolót az RBX kínálatából nálunk a legnagyobb gyártók legújabb modelljeit találja: Synology, Qnap, Western Digital, Thecus és egyéb márkák

Betöltés... Kérjük várjon!

Mire használjuk a hálózati adattárolókat?

Amennyiben Önnek fontos a fájljainak gyors és megbízható hálózati tárolása érdemes beruháznia egy NAS-ra, vagy más néven hálózati adattárolóra! A hálózati adattárolók lehetővé teszik a saját hálózatukon bármely PC számára a gyors biztonsági mentést és nagy mennyiségű adat tárolását, legyen az egy fejlett otthoni, vagy vállalati hálózat.

Egy jó NAS szinte elengedhetetlen abban az esetben, ha vállalatán vagy otthonán belül Ön gyakran mozgat a hálózaton nagyméretű adat, vagy média állományokat. Felmerülhet a kérdés, hogy: Miben nyújt többet egy NAS az összes hálózaton elérhető 2 szereplős adatátvitelnél?

Mit nyújt Önnek, vagy vállalatának egy NAS?

A NAS-ra történő adatátvitel sokkal gyorsabb, hiszen nem terheli azt a gépet, amelyre az adatokat át szeretnénk vinni emellett miután a NAS már tárolja az adatokat, onnantól kezdve az összes többi hálózatra kötött számítógép is eléri azokat, ráadásul anélkül, hogy a másolás nagyban leterhelné a hálózat erőforrásait.

A felhő korszakában még mindig szükség lehet NAS-ra?

A válasz természetesen Igen! A NAS képes arra, hogy tehermentesítse a hálózatba kötött számítógépek adattárolóit és biztonságosan tárolja azok fájljait. Ezeket az adatokat pedig az előfizetett felhő szolgáltatásával is képes azonnal szinkronizálni, ezáltal még nagyobb adatbiztonságot adva.

Mekkora tárhelyet tud nyújtani egy NAS?

A hálózati adattárolók általában nem rendelkeznek saját dedikált tárhellyel, hanem HDD-ket tudnak befogadni, az egyszerűbb típusok kettőt, a professzionálisabb és általában jóval drágább típusok akár 10 db-ot is. Innentől könnyű kiszámolni, hogy a HDD típusától függően akár az egyszerű 2 bővítőhellyel rendelkező NAS is képes lehet akár 2 vagy még több terabyte adat tárolására és megosztására, míg a 10 bővítőhellyel rendelkező NAS akár egy egész nagyvállalat számára elérhetővé tehet több évnyi összegyűjtött adatot.

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X