A felújítási munkálatok csúszása miatt a személyes átvétel lehetősége egyenlőre nem lehetséges, amint elérhető lesz újra, azt oldalunkon is látni fogják. Megértésüket köszönjük!

Hűtés

1155

Ház, processzor, memória, HDD és videókártya hűtés amely bármilyen környezetben segít megóvni számítógépét a túlmelegedéstől, vagy megvédi a túlhúzás okozta károsodástól!

Betöltés... Kérjük várjon!

A RBX kínálatában számtalan hűtési eszközt talál melyeket számítógépe különböző alkatrészeire szerelve, vagy azok helyett használva megóvhatja számítógépét a túlmelegedéstől fokozott használat esetén. A rendszer, vagy ház hűtők segíthetnek önnek a gépben található forró levegőt elvezetni ezáltal a teljes rendszer védelmét segíti elő.

A processzor, videókártya, memóriahűtők koncentráltan az adott alkatrészre fejtik ki hatásukat, így nem csak hogy megvédhetik az alkatrészt a melegedéstől, ezáltal növelve  azok élettartamát, de akár az adott alkatrész tuningolását is lehetővé teszik!

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X