Dec. 31-i rendeléseket Január 3-án kezdjük el feldolgozni igy a házhozszállítás is legkorábban Január 3-án indul. Megértésüket köszönjük! Boldog Új Évet kívánunk!

Merevlemez

170

Merevlemez vásárlás az RBX óriási kínálatából! Válogasson több száz féle HDD közül, amelyek között egészen biztosan talál olyat, amely kielégíti az igényeit! Samsung, Western Digital, ADATA, Seagate Maxtor és egyéb márkák közül!

Betöltés... Kérjük várjon!

Merevlemez vásárlás előtt mindnenképp tisztában kell lennünk azzal, hogy pontosan milyen modellre is van szükségünk. A 2,5"-os merevlemezek laptopokba, míg a 3,5"-os merevlemezek PC-be valók. A Fordulatszám határozza meg azt, hogy a merevlemez mennyire gyorsan tud adatokat írni/olvasni természetesen a merevzlemezek közül a leggyorsabbak sem érnek az SSD-k közelébe. Ami azonban mindenképp előny a HDD-knek az a tárhely méret és a jóval alacsonyabb ár.

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X