Dec. 31-i rendeléseket Január 3-án kezdjük el feldolgozni igy a házhozszállítás is legkorábban Január 3-án indul. Megértésüket köszönjük! Boldog Új Évet kívánunk!

Processzor

94

Processzor vásárlás esetén válassza az RBX kínálatát amely a processzorok legszélesebb skáláját ajánlja Önnek, mind AMD, mind Intel részről, bármilyen árkategóriában, akár beépített GPU-val!

Betöltés... Kérjük várjon!

Processzor vásárlás esetén legelőször érdemes eldöntenie, hogy Intel vagy, AMD processzor szeretne. Az Intel processzorok drágábbak, de általánosan nagyobb teljesítményre képesek az AMD processzoroknál. Azt is tudnia kell, hogy pontosan milyen foglalatba keres processzort, hiszen alaplapjához pontosan illő processzort vásárol az semmiképp sem fog működni.

A processzorok néhány tulajdonságáról:

Magok száma: A magok száma abból a szempontból fontos tényező, hogy a több mag jóval több feladatot tud egyszerre kezelni, illetve a jól optimalizált nagy teljesítmény igényű programok(játékok, grafikai vagy videóvágó programok) képesek a magoknak szétosztani az utasítást így akár egy program is gyorsabban futhat több magon!

Órajel: Az órajel ma már nem annyira lényeges, mint amikor még csak egy magos processzorok voltak csak a piacon, ez mutatja meg a processzor magonkénti teljesítményét.

Cache méret(gyorsítótár): Nagyon fontos tényező a hangsúlyozatlanságának ellenére. Az alacsony cache tárhely a processzorsebesség gyilkosa lehet! A részletekbe nem szeretnénk belemenni, de a mai nagy teljesítményigényű programokhoz 4MB vagy annál nagyobb cache tárhely az ideális egy processzor esetében!

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X