Dec. 31-i rendeléseket Január 3-án kezdjük el feldolgozni igy a házhozszállítás is legkorábban Január 3-án indul. Megértésüket köszönjük! Boldog Új Évet kívánunk!

1700 MB/s ssd

2

SSD vásárlás óriási választékban az RBX kínálatából! A legkorszerűbb technológia a számítógépébe az SSD, amely lényegesen képes megnövelni számítógépe teljesítményét, gyorsaságát! Samsung, Kingston, Intel, Kingmax, ADATA, Transcend és egyéb márkák!

Betöltés... Kérjük várjon!

Miért az SSD-t ajánlja Önnek elsődleges meghajtónak az RBX?

Nagyobb sebesség – minden egyes alkalommal, amikor HDD-n megnyitunk egy fájlt az eszközben lévő olvasófejnek meg kell keresni azt a lemezen, bár ma már nagyon gyors olvasófejek vannak, de egy SSD-ben nincs olvasófej és lényegesen gyorsabbá válik így az adatok írása és olvasása.

Energiagazdaságosabb fogyasztás – Laptopok esetében észrevehető különbséget jelenthet az akkumulátor idő alakulásában a HDD cseréje SSD-re, hiszen az jóval gazdaságosabban bánik az erőforrásokkal.

Kevésbé sérülékeny – Mivel az SSD-ben nincsenek mozgó alkatrészek, adataink jóval nagyobb biztonságban vannak, abban az esetben, ha mozog az eszköz, ütközik, vagy esik. Egy gyakran hordozott laptop adatait mindenképp érdemes SSD-n tárolni, hiszen jóval kevesebb az esélye egy esetleges adatvesztésnek!

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X