Dec. 31-i rendeléseket Január 3-án kezdjük el feldolgozni igy a házhozszállítás is legkorábban Január 3-án indul. Megértésüket köszönjük! Boldog Új Évet kívánunk!

Számítógép ház

477

Számítógép ház vásárlás óriási választékban kiváló árakon! Mini-ITX, mATX és ATX formátumu házak a legjobb gyártóktól! Bitfenix, AeroCool, Cooler Master, Gigabyte, Thermaltake, Modecon és egyéb nagyszerű gyártók termékei alacsony árakon!

Betöltés... Kérjük várjon!

A számítógép alkatrészek közül sokan úgy tekintnek a házra mintha csak a gép dizájnját befolyásolná. Ez azonban korántsem így van, attól, hogy alapvetően határozza meg egy gép küllemét a jobb ház árában különböző kényelmi és haszonfunkciók is helyet foglalnak! 

Így például a minőségi házak jóval könnyebbb, de ellenállób anyagból épülnek és a szellőzésük is sokkal jobb ezáltal megóvják az alkatrészeket a túlmelegedéstől, ami azok élettartamára hatalmas hatást gyakorol. A minőségi házak ismérve még az is, hogy jóval hatékonyabban zárják ki a venilátorok hangját így megóvva otthonunkat a zajszennyezéstől.

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X