Dec. 31-i rendeléseket Január 3-án kezdjük el feldolgozni igy a házhozszállítás is legkorábban Január 3-án indul. Megértésüket köszönjük! Boldog Új Évet kívánunk!

Tápegység

336

Tápegység vásárlás igen kedvező árakon és hatalmas választékban az RBX-nél! A legnagyobb gyártók termékei, bármilyen ár és minőségkategóriában! Thermaltake, Cooler Master, FSP, BitFenix és még sok más kiváló gyártótól származó tápegység nagyszerű áron!

Betöltés... Kérjük várjon!

Mi alapján vásároljak tápegységet?

Tápegység vásárlás esetén sokkal jobban oda kell figyelnünk, mint azt hinnénk, hiszen az alapvető alkatrészek(processzor, alaplap, vga és memória) áramfelvételét is figyelembe kell vennünk, hiszen ha ezt nem tesszük meg és egy túl alacsony teljesítményű tápegységgel próbálkozunk alkatrészink és  számítógépünk könnyedén tönkremehet a spórolás miatt! Éppen ezért mindig nézzünk utána jelenlegi alkatrészeink mennyi áramot fogyasztanak és ez alapján vásároljunk csak tápegységet!

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X