Dec. 31-i rendeléseket Január 3-án kezdjük el feldolgozni igy a házhozszállítás is legkorábban Január 3-án indul. Megértésüket köszönjük! Boldog Új Évet kívánunk!

Periféria, megjelenítés

1121

Periféria és megjelentíésért felelős eszközök vásárlása az RBX.hu-n! Egér, billlentyűzet, monitor, nyomtató, lapolvasó vásárlás kedvező áron! Tekintse meg óriási kínálatunkat és vásároljon egyszerűen akár on-line fizetéssel!

Betöltés... Kérjük várjon!

Egér, billentyűzet vagy monitor vásárlás olcsón!

Válogasson kedvére több száz egér, monitor, billentyűzet közül! Az RBX.hu kínálatában bármilyen árkategóriában megtalálhatja álmai eszközét! Irodai, otthoni, gamer eszközök, billentyűzetek, egerek és monitorok, bármikor, egyszerűen akár on-line fizetési lehetőséggel, gyors házhozszállítással!

Nyomtató, lapolvasó vásárlás irodába vagy otthonra?

Nyomtató, vagy lapolvasó vásárlás esetén az RBX.hu-n hatalmas kínálatból válogathat, mindegy hogy otthonra, vagy irodába vásárolna, bármilyen ár és minőségi kategóriában megtalálja nálunk, amit keres! Scanner, plakát scanner, kézi scanner, tintasugaras, lézernyomtató, 3 az 1-ben hibrid eszközök, fax fénymásoló és még sok más, amit kínálatunkban találhat!

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X