Dec. 31-i rendeléseket Január 3-án kezdjük el feldolgozni igy a házhozszállítás is legkorábban Január 3-án indul. Megértésüket köszönjük! Boldog Új Évet kívánunk!

Billentyűzet

200

Billentyűzet vásárlás hatalmas választékban és remek áron az RBX webáruházban! A4-tech, Genius, Gigabyte, Logitech, Trust, Tracer, Zalman billentyűzetek gyors házhozszállítással olcsón!

Betöltés... Kérjük várjon!

Milyen fajta billentyűzeteket vásárolhatok?

Az RBX webáruházban közel 400 különböző billentyűzetből válogathat. Kínálatunkban jelen van a vékony szigetes elrendezésű billentyűzet, amelyet azoknak ajánlunk akik sokat írnak, hiszen ezekkel a billentyűzetekkel gyorsan és kényelmesen gépelhetünk.

A klasszikus elrendezésű billentyűzeteket azoknak ajánljuk akik olcsón szeretnének strapabíró, hoszúéletű billentyűzetet vásárolni.

A Gamer billentyűzeteket a játékok szerelmeseinek és e-sportolóknak ajánljuk, az RBX-ben találhat akár mechanikus, vagy hagyományos elektronikus gamer billentyűzeteket is,

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X