Egér

1037

Egér vásárlás olcsón, óriási választékban! Az RBX-nél kompakt, gamer, notebook, vezetékes és vezeték nélküli egereket is talál, kiváló árakon! A4-Tech, Genius, Trust, SteelSeries, Razer, Gigabyte és egyéb márkák!

Betöltés... Kérjük várjon!

Milyen egeret vásároljak?

Az RBX kínálatában közel 1000 féle egér közül választhat. Ekkora számú termék esetén ha csak nincsenek szilárd elképzeléseink nehéz lehet választani.

Vezetékes vagy vezeték nélküli?

Ma már a vezeték nélküli egerek is igencsak olcsók ráadásul nem kell hogy elrettentse az elem használata sem, hiszen ma már akár egy vagy több évig is bírják 1 garnitúra elemmel az egerek, nem fogyasztanak már annyit mint régen. Játékosoknak azonban még mindig a jó öreg vezetékes egereket tudjuk ajánlani, ezek stabilabbak és gyorsabbak is.

Kompakt vagy ergonomikus?

Notebook mellé mindig a kissebb egereket szoktuk ajánlani, hiszen ezeket könnyebb hordozni, otthoni használatra azonban mindig a nagyobb ergonómikus egereket használjuk, hiszen ezekkel jóval könnyebben és gyorsabban megy a munka. Persze a kényelmesség nagyban függ attól is mekkora a felhasználó keze.

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X