Street workout park – a felnőtt játszótér

street workout park

Játszótere nemcsak a gyerekeknek lehet! A különböző korosztályok számára különböző parkok jelenthetik a játszótéri élményt. Persze, felnőttként nem kell Pán Pétert játszani, de azért megvan az aktív kikapcsolódásnak a helye a felnőttek számára is a köztereken.

Ilyenek a street workout parkok! A street workout parkot közterületi tornapályának is nevezhetjük, hiszen a testmozgás és a megfelelő kondi fenntartása számára nyújt közösségi teret. Ezek ugyanúgy szabadon elérhetők bárki számára, hiszen parkok formájában teremtik meg a sportolás lehetőségét. Az ilyen adottságok valóságos kincset jelentenek egy környéken, de a sok fejlesztésnek köszönhetően mára egyre több ilyen street workout park épül.

Vagy egyre több parkot fejlesztenek fel street workout parkká. Ezek nagyszerű terepeket jelentenek, hiszen egyfajta modern hangulatot is megteremtenek, kifejezve egy kulturáltságot is, hiszen az egészséges életmód támogatói. A street workout park a felnőttek és a fiatalok számára is egyaránt nyújt aktív kikapcsolódási lehetőséget.

A faberland.hu oldalán különböző termékcsaládok és szériák érhetők el egy-egy street workout park létesítmény kialakításához. A valóban minőségi és esztétikus, valamint biztonságos eszközök telepítése alapvető szempont a megfelelő élmény garantálásához. Érdemes minél több teret felturbózni a tornapályák létesítésével, ezzel egyidejűleg megadni az esélyt az egészséges életmódnak, valamint a közösségi terek felnőtt játszótéri verziójának.