Dec. 31-i rendeléseket Január 3-án kezdjük el feldolgozni igy a házhozszállítás is legkorábban Január 3-án indul. Megértésüket köszönjük! Boldog Új Évet kívánunk!

Számítógép - Asztali PC

6

Hagyományos PC vásárlással, Ön egy több mint 30 éve folyamatosan fejlődő, kiforrott technológiába fektet be, amely strapabíró és tartós eszközt ad a kezébe otthoni szórakozásra, vagy irodai munkára.

Betöltés... Kérjük várjon!

Miért érdemes ma asztali számítógépet venni?

A hagyományos asztali számítógépek ma már nem fejlődnek olyan ütemben mint régen. Ez azért egy jó ok az asztali számítógép vásárlása mellett mert az alkatrészek nem évülnek el 1-2 év alatt mint annak idején, ráadásul ezek gyártási technológiája már annyira kiforrott, hogy a legnagyobb gyártók, mind-mind nagyon tartós alkatrészekkel gyártásával foglalkoznak.

A másik ok az asztali számítógép mellett hogy használata nagyon kényelmes mind munkához, mind pedig szórakozáshoz. Arról, nem is beszélve, hogy teljesítményben a tabletek és okostelefonok, de méga laptopok sem érték utól az igazán korszerű asztali számítógépeket, áruk azonban jóval kedvezőbb ezeknél az eszközöknél. Azoknak ajánljuk az asztali száítógépet, akik kényelmesen, nagy teljesítménnyel szeretnének dolgozni és nem érdekük, hogy hordozható eszközt vásároljanak!

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X