Dec. 31-i rendeléseket Január 3-án kezdjük el feldolgozni igy a házhozszállítás is legkorábban Január 3-án indul. Megértésüket köszönjük! Boldog Új Évet kívánunk!

Szoftver, garanciakiterjesztés

18

Operációsrendszer, játékszoftver vagy egyéb szoftver vásárlás esetén az RBX.hu kínálatában kedvező áron válogathat a több száz kiváló szoftver közül! Gyors házhozszállítással, akár on-line fizetési lehetőséggel!

Betöltés... Kérjük várjon!

Operációsrendszer, irodai szoftver vásárlás érdeki?

Operációsrendszer és irodai szoftver vásárlás esetén az RBX.hu-n szinte mindent megtalál, válogasson kedvére a legkülönfélébb Windows, Office, PhotoShop, CorelDraw programok közül, kedvező áron on-line fizetési lehetőséggel!

Játékszoftver vásárlás érdekli?

Az RBX kínálatában minden platformra megtalálja a legújabb játékokat, legyen az PC, XBOX, PlayStation, vagy egyéb konzol! FPS, TPS, Stratégiai és MMORPG játékok, feltöltőkártyák dobozban, kedvező áron, on-line fizetési lehetőséggel!

Vírusírtó vásárlás elérhető áron!

Manapság az interneten már a legkülönfélébb, ártatlnnak tűnő helyeken is találkozhatunk nagyon kártékony, sok fejfájást okozó vírusokkal, kártevő programokkal! Az RBX.hu kínálatában több mint száz féle vírsírtó és tűzfal közül választhat, amelyek megvédhetik számítógépét és személyes adatait a kártevőktől! NOD32, Norton, Panda és sok más kiváló szoftver, alacsony áron, akár on-line fizetési lehetőséggel!

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X