Dec. 31-i rendeléseket Január 3-án kezdjük el feldolgozni igy a házhozszállítás is legkorábban Január 3-án indul. Megértésüket köszönjük! Boldog Új Évet kívánunk!

Játékkonzol

4

Játékkonzol vásárlás, alacsony áron, nagy választékban hatalmas akciókkal. PlayStation 3, PlayStation 4 és Xbox sorozat, az RBX-ben gyors házhozszállítással!

Betöltés... Kérjük várjon!

Miért vásároljak játékkonzolt?

A játékkonzoloknak a hagyományos PC-kkel szemben megvan az az előnye hogy sokkal kompaktabbak mint egy számítógép, használatuk jóval egyszerűbb. Míg a számítógépeket akár 1-2 évente fejleszthetjük ha egy új játékkal szeretnénk játszani, a konzolokkal ez egyáltalán nincs így. Egy átlagos konzol élettartama ilyen szempontból 5-6 év, pontosan annyi amíg megjelenik a legújabb generáció, ráadásul még a generáció váltás alatt és kicsivel utána is kaphatunk régi konzolunkra új játékokat.

A konzol nem csak egy játékgép, hanem egy valódi médiacenter ma már. Zenehallgatás, internetezés, filmnézés és még sok dolog, amelyre használható egy konzol.

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X