A személyes átvétel határozatlan ideig szünetel. Megértésüket köszönjük!

Játékvezérlő

108

Játékvezérlő, kormány, joystick, kontroller és egyéb szimulátor vezérlő vásárlás az RBX kínálatában, hatalmas választékban és garantáltan kedvezményes árakon! Thrustmaster, Genius, A4-tech, Media-tech és még sok más kiváló játékvezérlő márka!

Betöltés... Kérjük várjon!

Milyen játékvezérlőket talál az RBX kínálatában?

Kormány, pedál szett: A kormány és pedál szettek az autóverseny szimulátor kedvelők kedvence! Bármilyen autóverseny szimulátort elethűbbé és élvezetesebbé lehet tenni azzal, ha valódi kormányont forgatunk és igazi pedálokkal adunk gázt, vagy fékezünk. Nálunk rengeteg ilyen szettből válogathat, akár tízezer forinttól vásárolhat nálunk kormány és pedálokat, de ha jobb minőséget kedveli nálunk legmodernebb és legprofibb szetteket is megtalálja!

Joystick és egyéb repülő szimulátor kiegészítők: Az RBX kínálatában bőven találhat olyan repülőszimulátor kiegészítőket amelyekkel az igazi pilótákat is képzik. Ezeket általában a Saitek gyártja, amely az egyik legkiválóbb repülőszimulátor kiegészítők gyártója.

Kontroller: Az RBX kínálatában rengeteg olyan kontrollelt találhat PC-hez, XBOX-hoz, és PlayStation-höz egyaránt, bármilyen minőségben, óriási kínálatban!

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X