Dec. 31-i rendeléseket Január 3-án kezdjük el feldolgozni igy a házhozszállítás is legkorábban Január 3-án indul. Megértésüket köszönjük! Boldog Új Évet kívánunk!

E-Book

9

E-book olvasó vásárlás hatalmas választékban, kedvező áron az RBX webáruházban. Prestigo, Kindle, Wayteq, Nook és egyéb márkák nagyon gyors házhozszállítással, alacsony áron!

Betöltés... Kérjük várjon!

Miért vásároljak e-book olvasót?

Az E-book olvasó gyártás épp fellendülőben van a világon. Ez érthető hiszen rengeg előnye van az e-book olvasókat a hagyomonányos könyvekkel szemben. Az egyik ilyen előny, hogy kicsi és könnyen hordozható, a kabátzsebünkben is elfér akár több száz könyv. A legnagyobb előny azonban talán az e-book olvasók E-ink technológiájában van, hiszen az E-ink kijelzők olvashatósága nagyon hasonló a nyomtatott könyvlapokhoz. Egy sima led képernyőről sajnos még mindig nem olyan kényelmes olvasni, de az E-ink technológia kiküszöböli ezt a hibát. Az e-ink technológia ráadásul áramfogyasztás tekintetében is éllovas, hiszen egy átlagos e-book akár 1-2 hétig is bírja egyetlen feltöltéssel!

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X