A személyes átvétel határozatlan ideig szünetel. Megértésüket köszönjük!

Okosóra, karkötő

71

Okosóra vásárlás hatalmas választékban, óriási kedvezményekkel BOMBA ÁRAKON, az RBX-nél! Samsung, Sony, LG, Cogito, Garmin és egyéb márkák, folyamatosan bővülő kínálatban!

Betöltés... Kérjük várjon!

Mire jó egy okosóra?

Az okostelefonok forradalma után, most hogy szinte mindenkinek van a gyártók sorra jelentkeznek a saját készítésű okosóriákkal a telefonok mellé. A hangsúly azonban a "mellé", hiszen az okosórák egyfejta kiegészítőt jelentenek manapság a telefonokhoz. Láthatjuk a telefonunkra kapott üzeneteket, hívásokat, a benne található lépésmérő, vagy a futáshoz használt alkalmazás statisztikát, sőt néhány egyszerűbb alkalmazást találhatunk szinte bármilyen órára.

Miért érdemes okosórát vásárolni?

Az okosórák, mint telefonkiegészítő nagyon hasznosak tudnak lenni azoknak, akik folyamatosan mozgásban vannak és azoknak is akiknek Phablet méretű a telefonjuk, hiszen nem kell azt annyiszor elővenni minden apró értesítés miatt, elég ránézni az órára.

Milyen okosórát vásároljak?

Általában azt a márkát érdemes venni, amilyen telefonunk van, hiszen a kettőbe együtt a gyártók mindig belecsempésznek valami extrát. Ugyanakkor sportoláshoz tudjuk ajánlani a Galaxy Fit-et hiszen rengeteg hasznos funkció van benne sporttevékenységekhez.

Most a tiéd lehet az

500 FT értékű ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy 500 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet 25 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

rbx.hu

500 Ft

Ajándékutalvány


X