Otthon
admin  

A biztonságos garázskapu

Amint felépítettük új házunkat, a legégetőbb kérdés volt, hogy egy megfelelő garázskaput biztosítsunk autónknak, ugyanis korábbi fájó tapasztalataink meggyőztek arról, hogy a biztonság a legfontosabb tényező ezügyben.

Felkerestük a leginkább aktuális weboldalakat, így jutottunk ehhez az áruházhoz. A kínálat alapján bőségesen tudtunk válogatni sok garázskapu között, ugyanis magánlakáshoz, mélygarázshoz, de különálló garázshoz is lehetett kapni megfelelő típust. A vétel előtt fel kellett mérnünk, mekkora költségkerettel számolunk, meg kellett mérni a kapu helyét, illetve azt is meg kellett vizsgálnunk a körülmények alapján, hogy milyen módon szereljük fel a helyére. Majd kikértük egyik szakértő véleményét, és ezután léptük meg a vásárlást. Az új garázskapu valóban jól funkcionál, biztonságban is, emellett rendkívül esztétikusan passzol a kerthez, és nagyon jó a hőszigetelése.

A kínálatból választható Alutech garázskapuk megfelelnek az Európai bizottság minden előírásának, így ilyen szempontból is biztosra mentünk. Amit szintén előnyként értékeltünk, a kapu garanciális tulajdonsága, ugyanis ezeket a típusokat a rugós mechanizmusuknak köszönhetően legalább 17 évig akadálytalanul használhatjuk, még napi többszöri nyitás-zárás esetén is. Emellett, egy olyan problémára is választ adnak, ami a személyes sérüléseket illeti, ugyanis a biztonság kiterjed arra is, hogy nem akad be és nem csípi be végre az ujjunkat a lezáródó garázskapu, ami az előző esetén nem volt ilyen kidolgozott.