műfű
Termék
admin  

Műfű kisokos

A műfűvel kapcsolatos utolsó sztereotípia maradványok eloszlatása érdekében most összeszedtünk néhány érvet a műfű választása mellett. Először is, a műfű nem béna választás! Ma már annyira modern, minőségi, sőt prémium kategóriás műfüvek kaphatóak a piacon, hogy egyáltalán nem kell félni a rossz minőségtől.

Persze, meg kell nézni mindig, honnan vásárol az ember, de egy garanciális, jó helyben nem fogunk csalódni. Amikor hosszútávú befektetésben gondolkozunk, főleg megnézzük, honnan szerezzük be termékeinket. A mufuplacc.hu oldala például ilyen hely, nem fog csalódást okozni, UV-álló műfüveket vásárolhatunk az oldalon, melyek kisállatbarát típusok és tartós, örökzöld hatást biztosítanak számunkra.

Megfelelően elvégzett telepítés mellett attól sem kell tartanunk, hogy lelapul a műfű, de ez fokozható például kvarchomok szórással, mely beépülve a fűszálak közé, megfelelő tartást biztosít nekik. Nem nő ki és nem hatol át rajta gaz és gyom, hiszen már a telepítés során egy megfelelően előkészített murvaágyon kell alapot fektetni, geotextillel alapozva. Nem kell tartani attól sem, hogy a nap kiégeti, hiszen a legtöbb ma kapható típus alaptulajdonsága közé tartozik az UV-állóság is.

Még csak a színe sem fog elváltozni vagy besárgulni. A kültéri gyep telepítése során alapkövetelmény a vízelvezetés kialakítása, így ennek megfelelő biztosítása során attól sem kell tartani, hogy csapadék során megáll rajta a víz és később penészesedést okozna. Télen sem kell felszedni, hiszen fagyállóak, így a különböző évszakokban sincs különösebb teendőnk vele. Nem költséges hosszútávon, és nem kell különösebben gondozni sem. Tehát abszolút megéri!