sávos roló
Ingatlan
admin  

Sávos roló a modern dizájnért és kényelemért

Egy modern, de egyszerű irodaházba egyáltalán nem illik a függöny a sötétítés és dekorálás megoldására. A függönyök alapvetően az otthon melege hangulatot árasztják, vagy éppen puccosabbak, és körülményesebbek. Nem igazán valók irodaházakba, főleg nem a nagyvállalatok ablakainak dekorálására.

Egy irodaház eleve nem az otthonos lakberendezésről szól, fontosabb egy teljesítményt segítő, feladat orientált berendezési stílus. Mégis, szeretnék a cégek irodáik kellemes berendezésével, modern dizájnjával és megoldásaikkal is kedvező színben feltüntetni cégüket a jelentkezők számára. Ma már a verseny része ez is, mennyire kellemes egy irodaház, mennyire szeretnek oda bejárni a munkavállalók, mennyire modern és szerethető a hely.

Ilyen irodák ablakaira tökéletes megoldás a roló, ha kicsit fokozni szeretnénk a tökéletes hatás elérését, akkor a sávos roló. Egy sávos roló segít az árnyékolás fokozatosságának beállításában, közben egy hangulati elem is a sávos megoldásnak köszönhetően, ahol a fényáteresztő, valamint a teljesen zárt és nyitott állapot igény szerint állítható be. A fény is egyfajta hangulati elemként árad így be az iroda terébe, mégsem lóg ki az irodai légkörből, hanem szinte oda született tökéletes árnyékolásra a sávos roló! Érdemes körülnézni a jobbotlet.hu oldalán a sávos rolók között, a sávos szerkezetnek köszönhetően egy igazán könnyedén szabályozható rolóról beszélhetünk, ami egy kellemes fényjátékkal is szolgál nekünk irodáinkban.